Nov 13, 2011

ececehhh macam ye ye je kan?

eh eh, kalau kaler pink campur creme sikit2 tu panggil kaler ape eh? ahahha yelaa. kaler tu laaa. comel kan?


so just wait and see akan datang. yang penting kena tempah dulu. amboi2 encik wed dalam tak sedar dah ade 3 pasang baju melayu tempah. amboii. kite semangat ke die yang semangat?



okay, jumpa lagi ehh. oh ye..kita busy gila dekat hujung tahun sebab kita jaga SPM dekat sekolah STPM..takpe amik ni sebagai pengalaman, uolllss takde kan? elaun pun banyakk! yayy! tambah dekat bajet kita nanti..berbaloi..


salam sayang,
eza.....

No comments: