Nov 13, 2011

hello guys!

setiap persiapan dijalankan sikit2..kalau nak ikutkan kalau nak beli segedebuk memang pengsan. s yang pertama sekali baju. yay!

bawak emak pergi cari kain, yelah kita anak emak kan so takboleh nak beli n pilih sendiri. nak jugak emak rekemen. so aku just pilih yang simple dan sedap mata memandang. biasa2 je janji sweet macamtu. perisian hari itu yang perlu, penuh makna dan penuh kasih sayang. bukan baju liplap2 macam lampu kelip2. jeng jeng jeng...

sama-sama lah kita menyediakan apa yang perlu. ehh ini dah hujung tahun, awal tahun akan disambut dengan wedding pakcik, buat dekat dewan hang tuah. tapi busy sebab kena incharge bahagian gimmik pada harituu. wuuu. mesti seronok kan?

diikuti bulan februari ofkoslah kita sibuk settelkan anak anak kita yang ramai tuu. dah form5 every week kena ade extra class, every holiday pun extra class. memang kita kena prepare lah awal2.

tahun depan adalah paling busy, sekolah, persiapan tunang dan persiapan kahwin. semoga kami dapat melaksanakannya. grrr grrr..





No comments: