Nov 13, 2011

MALAM ANUGERAH INOVASI 2011i

suka pose ni, comel lah hahaha :)

anugerah, yay!

ehehehehee

mak datin youuuuu!


holla peeps!

disini saya nak update sikit pasal malam anugerak inovasi sekolah kita. ini last minute punya planning sebab takde baju nak pakai. kombinasi warna yang sangat comel. thanks dekat kak ita sebab jahitkan..last minute tau!


ok ini gabungan fabrik chiffon yang kaler biru tuu, comel dan menawan dan kemudian saye padankan dengan warna shocking pink, lagi lah anggun, buat kaff dan butang comel. dekat pinggang ada tali belakang...ahhahaha

mula2 risau sebab takut jadi macam baju mengandung tapi bila pakai..wahhh. ala2 princess gituu..

ingat lagi masa kecik2 maklong suka buatkan baju macamni tapi guna cotton. then zaman fesyen sekarang pun dah keluar balik maxi dress ni. macam2 pesennn...

kita nak beli siap leceh sebab kita ni gemuk tembam, so tempah. ohh memang cantik dan sangat ADORABLE...bye...

No comments: