Nov 7, 2011

raya haji kedua

salam guys, lama jugak tak update belog kan. sejak-sejak ni busy sikit. bukan busy ape. malam nak on lappy, so on kat henpon je.


terlebih dahulu saya nak ucap selamat hari raya aidiladha. seronok malam raya balik kampung. tak plan langsung tapi tiba2 nenek cakap nak balik. so jom enjoy kejap gambar2 saye :)

ini sebelum balik kampung, kita kirim dekat bakal mak mertua rendang dan ketupat. kek batik kita buat pun ada :)
credit tu wed yang tolong capture

i love this pose so muchhh! dia kata saya banyak songeh tapi comell! hehehe

baru sampai rumah nenek, nenek dari putrajaya pun tak sampai lagi. hee. kelip2 you...



seronok raya haji kalini, sangat bermakna. bersederhana sahaja dan semua happy. alhamdulillah. tak sia-sia pengorbanan kita kali ini kan?

1 comment:

NinaAz said...

selamat hari raya eza... =)

[lose weight, gain weight and reshape, ask me how!!]
http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/produk-herbalife.html