Nov 21, 2011

soseh sosehh

haii semua. sihat? kita sihat je. 
nak cerita apa eh? hmm..oh ye sabtu lepas ke bangi, tengok2 dekat minaz butik. best. banyak baju dan tudung semua. kita sempat rembat tiga tudung, murah je tak mahal. kemudian malam kita jumpa wed. lepak sana rumah makcik. bestt.


pejam celik hampir setahun hubungan kami bina, Ya Allah masih dalam proses kenali hati budi masing-masing. banyak dugaan, terutama kita ni perempuan kan? lelaki memang steady je. yang penting kita jangan mudah gelabah. ramai orang jahat kacauu hidup kita kan? sebab dia cemburu tak dapat kasih sayang macam kita dapat kot.

1st January 2013 will be coming, and the day genap setahun perkenalan. mahu tengok kembang api lagi macam first date kita. yay! depan KLCC haha. jahattt!


so far alhamdulillah, kita happy bersama. suka duka banyak ajar kami supaya tolak ansur semua. dalam sejarah ada bf aku ini kot paling lama. almost a year. harap berkekalan hendaknya. 


satu je kita tak mampu tengok, tahap caring dia dekat kita. uuhuuu, mudah sangat terharu. yelaaa kan kita ni perempuan. semua benda dia buat kita happy dan dimanjai.

rasa sangat beruntung bila dimanja begitu. sangat dimanja. terima kasihh cinta :)


2 comments:

Cik Not-so-Cool said...

makcik 2013 0r 2012 :)

eza roslan said...

hahahhahaha 2012 laa, typo!