Dec 28, 2011

entry last kot untuk 2012

holaaa,..

lama aku tak update belog kan? setiap kali update mesti ini laa permulaan ayat aku...huarghhh..oh ye memang lama pun...


busy dengan preparation my uncle wedding, afham dan kak nora...so gorgeous! tak sabar betul nak tengok..

preparation oh hantarans and decoration of bilik pengantin telah dibuat...semua modern, simple dan menyejukkan mata..no satin bed okay...

hhmm anyway dalam sibuk prepare orang punya, kita sedikit sebanyak dapat pengalaman dari kak nora..oppss after this kena panggil aunty lah kot..lot of gossip sambil2 buat hantaran...macam2 hal kan? besttt!



jom layan sikit gambar :)


ketiinggg...anjatt boboy...semoga dipermudahkan...harini kesana kemari settle  itu ini...sambil2 tu boleh dating kan??alhamdulillah :)

No comments: