Jan 7, 2012

2012

holaa 2012...

bismillahirrahmanirrahim...

dengan nama ALLAH yang maha besar lagi maha mengasihani...

memulakan permulaan entry dengan etika syukur ke hadrat ALLAH kerana diberikan sekali lagi tahun yang baru. syukur alhamdulillah...

mengimbau kenangan 2011 semula...sekejap je terasa kan? permulaan 2011 bermula dengan penuh makna lebih2 lagi sambutan tahun baru bersama-sama bakal teman hidup. insyallah. tanpa disedari aku bukan cukup kuat dan cukup power nak mengaku. yes. hingga sekarang pun, mungkin itulah kemanisan yang bakal kami kecapi bersama.

permulaan dengan bermula sekolah, bermula tugas sebagai guru, dan pelbagai lagi. hidup diharungi sehingga ke penghujung 2011 dengan lancar dan semua dugaan dan cabaran ditangani dengan hati terbuka. alhamdulillah.

2011 meninggalkan begitu banyak kemanisan dan 2012 menunggu penuh dengan kasih sayang dan cinta penuh makna. insyallah. ini cabaran saya!2012 akan berderet-deret majelis tunang dah kahwin..tahniah kepada rakan baik, aisa kerana dia pun bakal menjejakkan kaki ke alam perkahwinan tahun ni, begitu juga bibek dan nadia...kita tunggu saja ok...preparation telah dibuat, alhamdulillah untuk tunang semua dah setel. tinggal terus fokus kahwin selang beberapa bulan selepas ituu. amin....1 comment:

eiyra amieyra said...

sronoknyer tgok org btunang n kawen~~~