Jan 28, 2012

weekend :)

hello guys, apa buat cecuti nihh?
wahh seronoknyaa..
tak buat apa pun cuti nih, duduk rumah mulakan tugas menjahit langsir2 comel untuk anak murid saya, best tau. seronok pulak tengok keadaan kelas yang terbaru.

eza gunakan padanan warna faveret eza je iaitu turqoise dan pink. tengok bawah ni k

tadaaa...comelkan? buat langsir yang ada ropol2 bawah tu. ingat tak? so just suka-suka je. main colour adalah turqoise dan ropol dia adalah pink tu. adorable sungguh!


alhamdulillah semua dah siap dan boleh digantung nanti :)

No comments: