Feb 20, 2012

Our Engagement Card :)

HEHE...kad pun dah siap...tunggu semuaa ye.... klik gambar untuk kepuasan MAKSIMUM!

Feb 12, 2012

first phase :)

tudiaaaaa...

comelnye... hehehehe

salam..dah tengok tak? comel kan? ini paperbag yang dah siap printed semua..comel laa pulak...betul2 dah jatuh cinta kat kaler nii laa pulak...kalah si turqoise....kad je belum setel. tak buat banyak pun..just untuk certain cikgu2 dan kawan :)

Feb 10, 2012

missing youuu

esok ada pertandingan koir sekolah...tak rasa pun memang tapi kami cuba sedaya upaya sebab saingan sangat sengit semua sekolah masuk bertanding...


cuti yang dirasakan sangat pendek, tak berbuat apa-apa kot...hoping encik wed balik lah jee :( rindu nak makan bersama...cehhhhhh!



kelasss kauu

hello semua...

sekejap je dah jumaat kan kan? pejam celik pejam celik :)

tambah tolak 5 minggu je lagi mahu bertunang..and im happy for this moment :)

everything goes smoothly..hopefully tapi macam nerves jugak...itu perasaan sangat lain macam ok..tak sama..dia ada up sikittt macam risik dulu kihkihkih...


ayah dah uruskan khemah, emak uruskan segala persiapan hiasan dan makanmakan..guna katering je senang sikit :)


lagi ape eh? hantaran maybe cuti sekolah baru buat kot..itu last minute punyaa...hee...

Feb 7, 2012

teaser sikit-sikit (versi syok sendiri)

macam kekok sikit pun ada..saya bersama encik photographer

dalam kejadian ini saya menggunakan props yang ada...encik bawak payung pun bolehhhhhh

amboiii ini macam main-main je nii...ok diam!

ini idea encik yang dekat belakang tuhhh...saya ikot jee

encik payung pun ok jugak....terimakasih tolong bawak payung, bawak kasut, dan segalanya...jasa anda amat saya hargai...nanti boleh photoshoot sekali



saya guna props yang ada jeeee :P

Feb 4, 2012

im a superwoman :)

holla...kan saya dah cakap kat entry sebelum nii, tunggu encik wed balik...macam tunggu ayah balik bawak gula2 kan kan? same goes to me :)


dalam pukul6 he told me by sms, he's back to melaka already, safely arrived..alhamdulillah...

we're going out to pantai as usual, dalam perjalanan saya akan bebel2 tentang itu dan ini..segala benda cerita padahal dah cerita kot masa call..tapi tak sama kot..nakkk jugak cerita...


and he said, bukak lah benda dekat belakang seat tu...terpinga2..ape nii? beg plastik romp, tapi isi dalam? wahh ada teddy bear dan satu bekas berbentuk love warna merah...tertulis kat belakang tu, famous amos..ehem...



buat2 macam jual mahal...takpelah nanti bukak kat rumah je..so semua berjalan macam biasa, hati betul2 riang...terasa lama tak jumpa..hmm..betul jugak orang cakap..lagi nak dekat niii lagi kuat rindu2 ahh...adoii...lagi busy lagi rindu...ok ok...sabar eza..


so ni laaa...tengok sat...

dah bukak pun...hehehe

comel!
anyway, I just want to thank you for all you have done for me, even I'm ignored you in school and your love letter tell me that "SAYA SUKA AWAK SENYUM NAMPAK GIGI SIKIT"...

and now, we are getting closer..one step closer..and now..I'm in love with my future husband Insyallah...


persiapan

final checklist...

1. doorgift and cupcakes
-alhamdulillah..cupcakes sudah ditempah dengan rakan emak jugak..so senang nak deal ape ape..ada dua jenis, printed cupcakes dan cupcakes biasa...hehehe...dan ada satu sesi potong kek selepas itu :) kek hantaran pun siap...

2. mini dais
-my mum yang sangat rajin dan makin rajin suruh bukak belog2 kahwin nak tengok contoh pelamin..dia tahu eza memang suka faveret kaler so sanggup merealisasikan impian anak dia...hehehe..thanks emak...selain itu kak lin jugak banyak tolong...tauke andaman :)

3. hantarans
-set hantaran yang terdiri daripada telekung, perfume, baju, cincin dan duit hantaran sertaa diiringi buah buahan dan kek serta manisan...so ade 7 dari wed untuk eza....
-set hantaran untuk lelaki ada 9...malas nak senaraikan...hahahaha

4. canopy
-sudah book kanopy serta pinggan mangkuk...alhamdulillah...

5. make up artist
-ada dua pilihan...dua2 tengah stanby...tunggu dulu ye :)

6. baju dan veil
-dalam proses...awal bulan 3 dah siap...untuk tunang eza hanya buat kurung moden kain beropol..tak oleh bayang lagi...hahahahaa tunggu...



progress lagi? sabauu k...

happy sabtudayy...

ketingg ketinggg!

apa buat?

eza tengah rest pagi hari, emak ke pasar dengan ayah..oh ye malam tadi dok main2 buat bunga tisu, wehhuu..comel betul tau..

apa planning korang harini? eza maybe duduk rumah sebab adik2 semua ada balik cuti..keluar pun maybe tak kemana, tunggu jelah encik wed balik harini...

emak pun dah mulaa eksaited itu ini..maka eza pun lagi laa eksaited kan...benda dah dekat...tapi takde la fokus on tunang, tapi lebih kepada majlis kahwin nanti bulan 11...



disini eza boleh cakap secara officially about tunang day :)

separuh eza maybe bagi kad sebab ada cikgu-cikgu sekolah mahu attend. so tunggu k

date : 7th APRIL 2012
time : after Zohor
venue : NO 28, LORONG 3 JALAN SJ 6 TAMAN SERI JATI, BATU BERENDAM MELAKA...

for those who read this, secara tidak langsung anda dijemput hadir...:)