Feb 4, 2012

happy sabtudayy...

ketingg ketinggg!

apa buat?

eza tengah rest pagi hari, emak ke pasar dengan ayah..oh ye malam tadi dok main2 buat bunga tisu, wehhuu..comel betul tau..

apa planning korang harini? eza maybe duduk rumah sebab adik2 semua ada balik cuti..keluar pun maybe tak kemana, tunggu jelah encik wed balik harini...

emak pun dah mulaa eksaited itu ini..maka eza pun lagi laa eksaited kan...benda dah dekat...tapi takde la fokus on tunang, tapi lebih kepada majlis kahwin nanti bulan 11...



disini eza boleh cakap secara officially about tunang day :)

separuh eza maybe bagi kad sebab ada cikgu-cikgu sekolah mahu attend. so tunggu k

date : 7th APRIL 2012
time : after Zohor
venue : NO 28, LORONG 3 JALAN SJ 6 TAMAN SERI JATI, BATU BERENDAM MELAKA...

for those who read this, secara tidak langsung anda dijemput hadir...:)

5 comments:

Cik Not-so-Cool said...

kawen aku maybe pegi makngah. kalau ko jemput :P

tp kalau tak same tarikh ngan ku punye la :)

eza roslan said...

aku tunang 7/4 nii...

aku kawen 10/11/12 hehehhe..

jemputt wehh datanggg

Cik Not-so-Cool said...

official la tu tarikh kan. okay noted. :) tunang kalau sempat aku g weh.

eza roslan said...

datang tauuuu!!

eza roslan said...

bawak nasik bungkus sekali :P