Feb 4, 2012

im a superwoman :)

holla...kan saya dah cakap kat entry sebelum nii, tunggu encik wed balik...macam tunggu ayah balik bawak gula2 kan kan? same goes to me :)


dalam pukul6 he told me by sms, he's back to melaka already, safely arrived..alhamdulillah...

we're going out to pantai as usual, dalam perjalanan saya akan bebel2 tentang itu dan ini..segala benda cerita padahal dah cerita kot masa call..tapi tak sama kot..nakkk jugak cerita...


and he said, bukak lah benda dekat belakang seat tu...terpinga2..ape nii? beg plastik romp, tapi isi dalam? wahh ada teddy bear dan satu bekas berbentuk love warna merah...tertulis kat belakang tu, famous amos..ehem...



buat2 macam jual mahal...takpelah nanti bukak kat rumah je..so semua berjalan macam biasa, hati betul2 riang...terasa lama tak jumpa..hmm..betul jugak orang cakap..lagi nak dekat niii lagi kuat rindu2 ahh...adoii...lagi busy lagi rindu...ok ok...sabar eza..


so ni laaa...tengok sat...

dah bukak pun...hehehe

comel!
anyway, I just want to thank you for all you have done for me, even I'm ignored you in school and your love letter tell me that "SAYA SUKA AWAK SENYUM NAMPAK GIGI SIKIT"...

and now, we are getting closer..one step closer..and now..I'm in love with my future husband Insyallah...


No comments: