Feb 4, 2012

persiapan

final checklist...

1. doorgift and cupcakes
-alhamdulillah..cupcakes sudah ditempah dengan rakan emak jugak..so senang nak deal ape ape..ada dua jenis, printed cupcakes dan cupcakes biasa...hehehe...dan ada satu sesi potong kek selepas itu :) kek hantaran pun siap...

2. mini dais
-my mum yang sangat rajin dan makin rajin suruh bukak belog2 kahwin nak tengok contoh pelamin..dia tahu eza memang suka faveret kaler so sanggup merealisasikan impian anak dia...hehehe..thanks emak...selain itu kak lin jugak banyak tolong...tauke andaman :)

3. hantarans
-set hantaran yang terdiri daripada telekung, perfume, baju, cincin dan duit hantaran sertaa diiringi buah buahan dan kek serta manisan...so ade 7 dari wed untuk eza....
-set hantaran untuk lelaki ada 9...malas nak senaraikan...hahahaha

4. canopy
-sudah book kanopy serta pinggan mangkuk...alhamdulillah...

5. make up artist
-ada dua pilihan...dua2 tengah stanby...tunggu dulu ye :)

6. baju dan veil
-dalam proses...awal bulan 3 dah siap...untuk tunang eza hanya buat kurung moden kain beropol..tak oleh bayang lagi...hahahahaa tunggu...



progress lagi? sabauu k...

3 comments:

Cik Not-so-Cool said...

makcik dah ready utk tunang ke utk kawen ni makcik ?

eza roslan said...

ini untuk tunang dulu...hehhehe....pastu aku proceed kawen je...semua aku amik pakej yang sama...senang huhu

Cik Not-so-Cool said...

hehehe yeayaaaa.. suke la tu..:)