May 31, 2012

HALF OF 2012

assalam people..lama eza tak update kan? ya allah eza memang sangat busy sekarang ni..alhamdulillah rezeki selepas tunang, dapat pangkat dan semua tapiii kursus berderet..eza ambil sebagai pengalaman yang sangat berharga...


lepas je tunang eza sibuk dengan kursus dua minggu terengganu..bawak budak peringkat kebangsaan itu dan ini..pengalaman tu semua..terima dengan hati terbuka dan tenang...

selesai sahaja dua minggu kursus sibuk pulak dengan disiplin sekolah..maklumlah orang penting dalam HEM..amin..semua ini rezeki..kalau kita buat kerja betul, orang pandang dan orang akan pilih kita, bukan sebab gila kuasa..encik wed selalu pesan, kita kerja baik itu sebab orang pilih kita..macam saya pilih awak sebagai suri hati saya. alhamdulillah...

seminggu pulak ke bangi lagi..kursus pegawai..alhamdulillah iktiraf sekali lagi diri eza..bangga pun ada jugak kan..mula-mula memang taknak pegi tapi memandangkan aisa kahwin so memang kena pegi..beralah je kan..tapi memang best..seronok dapat kawan baru..

terharu bila encik wed setiap malam datang jenguk buah hati dia ni. takut kena ngorat dengan sajen ye..hahaha..bawak beger best dari balakong, pergi mydin beli barang2 saye..oh i love youu..terima kasih sayang...sehinggalah saya tamat kursus..dia bawak saya balik melaka...manje betull...ok ok


so now eza tengah cuti dua minggu, first week memang penuh dengan kelas tambahan sekolah..skema jawapan eza tak taip lagi..exam paper tu belum bertanda..yayyy tunggu mood datang..kononnn...


persiapan kahwin eza?? okay kali ini eza agak lega sikit sebab semua serah kat wedding planner jelah kot. tak sempat nak fikir cuma hal2 macam baju dan segala itu kena fikir banyak..so sabarrr...

encik wed memang jenis tak kisah pasal colour atau ape sahaja janji affordable dan kami setuju. alhamdulillah..


eh eza ada kerja..insyallah eza akan update lagi..terimakasih sudi baca..loveyouu

No comments: