Jun 11, 2012

10/6/12

hello guys, macam sekolah harini? eza ok je tapi pancit..sebab last minute call kena pegi perhimpunan penjawat awam dan watasiyah gagasan 1 malaysia kat MITC..hadoii..anyway eza dapat goodies bag :) ada buku nota dan buku khas dari PM..

Oh ye eza pun dapat goodies bag khas dari pejabat PM jugak..dalam tu ada cap dan tshirt I LOVE PM..cool jugak..nanti eza tunjuk ye..

so ni ade serba sikit gambar semalam..takde pun bergambar sangat :) enjoy

with the gorgeous azdiyana aladdin..heheheh lawa gile kebayaaaa kauuuu

ehem-ehem..HARTISSSS gitewwww

special moment, MONOREL MELAKA :)

berebut nak capture supaya nampak gambar monorel..hahahaha

macam dekat pariss :)

si lesung pipit..hehehe

another lesungs heheh..sukaaa :)

sukaa diaaa ehhh?

ini kat atas jambatan sungai melaka

peacee yawwww

melaka river :)

monorel melaka..so proud :)

ehem-ehem

bangga uolsss tunang saye bambam

I LOVE THISSSSS !!

No comments: