Jun 22, 2012

i love you

salam..selamat malam..esok cuti..tadi petang kena attend meeting wakilkan sekolah dekat PPD...tusyen pon kena postponed..hmm...


aiyoo betul-betul moody harini. kenapa eh? nak period kot..hmm..

I miss him so much, betul-betul teruji kan bila dah dekat2 macamni..haihh..Ya Allah tabahkan lah hatiku..

macamtu lah perempuan, dia belaga konon dengan kerja dia boleh hilangkan rasa rindu, konon fokus kerja dan menyibukkan diri..tengok laa sekarang...serba tak kena jadinya...mula laa sakit kepala mengadu...naik pening buah hati saye melayan saye...macam budak kecik merengek tapi tak tau ape yang die nak sebenarnya...


i really miss him now, pandai memujuk itu memang talent bakal suamiku..eza pulak jenis macamni je...thats why i love you so..muchh...hahh kauu...jiwang je kann post ni...so lantak laa..eza nak luah jugak...

malamni betul-betul tersedu dengan mesej-mesej buah hati yang tak henti menyejukkan hati eza..


"saye teringat saat pertama kali terpandang awak, tepi pentas awak pandang dan senyum terus blah je..manis dan ayu sangat sayang"

nak menitik air mata eza baca sebab dalam keadaan kita kecamuk dengan kerja dan stress, dia datang sejukkan hati saye..i am his first love, thank you ALLAH  kau temukan kami kembali...cinta datang semulajadi tanpa dipaksa...

bila ditanya, why i love him? eza memang tak boleh nak jawab...only me and him..this is such a beautiful feeling that we suppose to have untill jannah...syukur..


huhuhuhu..ahh dah laa malas nak merepek..I love you sayang, my hubby to be..and if you read this sayang, you'll know that im smiling at you dan nampak lesung pipit awak...cepat balik tau..:)

No comments: