Jun 2, 2012

Ini Teaser nak cari angle muka paling cantik katanyaa

Assalam semua, ape khabar?? sihat?? okay eza pun sihat sihat je ni..cuma cuti ni memang banyak benda nak  setelkan..kejap dah masuk bulan jun..ohh aii..


so dikesempatan ini eza sikit nak share gambar..ade lah sikit eza buat research..ehh research ke? kaji2 la konon kan pasal gambar...kita setiap manusia ada best angle kita sendiri...contoh macam gambar2 ni..so sendiri kena explore..so eza amik kesempatan untuk buat sedikit percubaan dan diselaraskan dengan warna baju..so takde kaitan pun bila ramai pm kat fb eza dah nikah ke..itu semua tipu..eza nak buat kaji2 gitu je..so takde ape..majlis eza bulan 11 nanti laa...


so eza guna je tenaga adik eza sendiri..hahaha..sebab dia terer pasal photoghraphy,,so akak dia sapot kamera..amik laa banyak mana pun janji eza jadi model...hua hua..kejamm!!


anyway ini lah sedikit hasil yang dah kami dapat...dulu eza punya kerja mengedit tapi bakat tergendala sejak dapat jadi cikgu...semua tak larat nak buat..belog pun tengokkk laaa...jarang update...sekali update kemain banyak kann? so ini lah serba sedikit warna dan kombinasi eza masa majlis..siapa kata putih takde seri???? anda tengok sendiri ya :) byeeee


ini capture awal-awal..tak cakap pun muka FAKE..this  is mine hahaha

i love this so much..ini actually eza tengah pegang torchlight hahahaha...ida suruhh wekkkk...

ini konon-konon tadah amin atau letak bunga...jari tak runcing...get it!!!

ini geliat macam nak tido, tangan letak atas kepala..nampak cincin sekali hahaha

ini nak jadi macam perempuan arab...habis ida google gambar hahahaha

ini feeling perempuan melayu terakhir...macam normalam samsudin pun ada...

ini ada iras NORA DANISH...jangan nak jeles sangat hahahaha..

No comments: