Jun 10, 2012

sabtu

hai semua..salam..

semalam eza update pasal nak keluar dengan bff eza kan? ha  so harini eza review pasal aktiviti semalam..memang best tauu..

so mula2 mus dengan mate datang rumah amik eza then pergi amik nana..tak kemana pun just pergi jusco and lepak kat old town dan window shooping..seronok duduk cerita pasal planning masing masing..

alhamdulillah nana dah bertukar kerja..sekarang dia pensyarah dekat manipal collegue kelana jaya..better job better salary..fuhh..memang best :) dannnn satu lagi nana dah ada buah hati baru dia..abg swift..anjatt..hehehe...so congratulations nana for new job dan harap kita semua akan sukses dengan kerjaya masing-masing :)


ini pulak pasal muss, heheh now dia dah kerja tetap kat HR mamee..high position jugak tuu..so memang terbaik..tahniah muss, tercapai jugak hasrat kauu..eh jangan lupa nanti apartment hotel kau dah siap bagi sewa dekat aku sekali sekala..nak merasa suite hotel sikit..weee weee...


mate pulak semakin menjadi-jadi..insyallah 9/9/12 ni bakal menjadi tunangan orang..encik azlie namanya..chef five star hotel..untungg awak dah ade tukang masak dekat rumah..tahniah mate dan selamat menempuh alam baruu :P


so semalam banyak topik berbincang, semua berkisar kehidupan dan kerjaya..semakin mantap geng top scorer kelas 5sains 2 dulu nii..seronok..baju pengapit dah bagi dekat nana so after raya dia boleh tempah..so cute dan adorable sebab eza memang dah buat kajian bahawa nana sesuai memakai warna kuning pastel..memang comel...

pengapit wed pulak budak high school jugak tapi berkhidmat sebagai polis dekat perak..masih single..hehehe..

dah dah dah....so lepa punya lepak dah tiba malam dah...kami balik dan jangan lupa eza ada date dengan wed lepas tuu..

uhhh balik terus mandi dan bersiap2 untuk bertemu si buah hati saya...tepat 9 malam..susuk sasa dan segak dah terpacul depan rumah..I MISS YOU SO MUCH katanya..mata menjeling tak membalas..

berjalan menuju ke dataran pahlawan untuk beli tiket midnight dulu...eza nak tengok movie snowhite and the huntsman..dan kemudian menuju ke tempat makan favourite kami di pantai puteri...

sampai je wed ajak pergi terus tepi laut..angin sangat kuat kencang...ombak memang besar malam tadi...eza takut..duduk je berdiri belakang wed...

tiba-tiba wed cakap camnii "kalau mati pun kita sama-sama kat sini sayang, ape nak takut.." eza jawab pantas "biar kita kawen dulu boleh?" rosak dah suasana romantik mase tuhh, "dah jom pegi makan" hahahahha...so tu je nak cerita..

so harini eza nak bersiap2 pergi wedding kawan dia..eza pakai songket cokelat kurung moden..so tunggu ya :)

jom layan gambar semalam

me and nana :)

muslimah and faeza

this is super cuteeee :)

No comments: