Jun 9, 2012

satu hari before going back school

assalam..hai semua..jom update belog..idea tengah melimpah ruah nak update padahal kertas banyak lagi tak bertanda..ok malass


happy weekend kepada semua..sedar tak sedar cuti sekolah pun dah nak habis..so ape boleh buat..dapat cuti pun nak merungut kan? ape laa cikgu nii..

ada dua bundle lagi kertas paper 1 paper 2 nak tanda..dua kelas lagi so thats mean ade empat lagi set untuk disemak..oh my englishh..

so aktiviti harini akan dipenuhi dengan kertas sepanjang waktu pagi sebab eza memang jenis early birds, so melibatkan otak mesti pagi..syok marking tang kelas pertama..semua betull..tiba2 bangga zaman sekolah dulu, I m the one who best scorer add math..memang minat dan cenderung terhadap pengiraan tahap tinggi sampai masuk matriks, pun sama..i love math and finally dapat luaskan ke tahan degree dalam math..so thank you allah for bring me up here..and now I a add math teacher..

last month ada dapat offer jadi lect matric, tapi i dont know whether nak pergi atau tidak..hmm..sebabnya I tak tahu lagi mana akan tercampak..I taknak pegi Gambang..Perlis pun taknak..

so eza nekad, Im sticking in secondary school dan berpindah ikut bakal suami ke Putrajaya Insyallah..

so perancangan lepas kahwin nampak jelas sebab encik wed ade dah rumah di sana so tunggu bini dia basuh kaki..hahaha..insyallah..kita rancang allah tentukan..


oh oh oh..back to cerita kita..so petang ni eza ada date dengan kawan2 baik semua..nana, mus dan mate..classmate sekolah untill now masih keep on dating uolss..

dan sebelah malam akan bertemu kekasih hati saye sorang tuhh, lama betul tak date dengan tunang..busy benauu :(

insyallah..so ini saje untuk harini..nnt eza update lagi ye :)

No comments: