Jul 29, 2012

8th Ramadhan...

assalamualaikum guys...how are you?? sebelum tu eza nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam...semoga ramadhan ini membawa seribut kemanisan kepada kita semua ya :))


lama betul tak update belog kan? hmm hmm...first week of puasa eza demam, batuk dan semua..suara sampai takde nak mengajar..dugaan..tapi alhamdulillah tiba di puasa ke lapan tinggal batuk je tak hilang...alhamdulillah...



di kesempatan ini eza sengaja ingin berkongsi pengalaman...cewahh macam banyak pengalaman je...aiii cik kak ni dah tengok gambar dulu lak ye...ye jangan terkejut...ini semua antara adegan sesi fitting baju pengantin...alhamdulillah...discuss dengan my wedding planner harap semua berjalan dengan lancar...ok untuk majlis eza...nikah eza menggunakan persalinan sendiri...ingat tak?? baju yang buat2 bunga putih tuu kan? insyallah semua dalam progress..so untuk persalinan, mula2 eza taknak persalinan, tetapi menurut makcik pakcik atuk n nenek...doang nak sangat tengok pakai baju tradisional...hehee..so kami berdua mengenakan persalinan selepas nikah...berunsur jawa...dan malam berinai eza mengenakan songket turqoise...alhamdulillah...dan baju resepsi adalah hasil idea eza dan designer eza...alhamdulillah...warna dia rahsiaaa! hehehe...


encik wed mengenakan songket tardisional yang teserlah kekacakannya dalam busana ini...macam kaler hijau turqoise bersulam mewah dan ade kristal..untuk eza pun sama dan sanggul cucuk/lintang

yang ini kami mengambil busana ala jawa, kelihatan kiut miut haha..so simple dengan fabrik  baldu dan labuci...warna dia electric blue..ala2 puteri zaman silam gituuu

disebabkan begitu sukar nak memakai dan bila dah pakai haruslah amik gambar...nice shot sayangg :)))

ini main letak2 je dulu...belum proper lagi..tapi ini lah keadaan bajunya..dah macam ayah pin!

anyway seharian di butik membuatkan kami excited mencuba semua baju so hasilnya ini lah kami pilih...teruja betul...so see you guys..we will updating more :))) salam sayanggg!

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini