Jul 15, 2012

ape kes ni??

aku tak faham lah tengok pasangan kekasih/berkahwin/bertunang atau segala jenis hubungan lah..tak faham sebab kenapa kau nak hide semua benda kau buat daripada pasangan kau..bukan ke terima seadanya dan be yourself sudah..kalau dia betul serius dengan kita, dia tak pun nak curious melampau..naik bosan lak tengok cemburu buta...

nak tahu kenapa mereka2 ni semua bersifat sedemikian??

sebabnya kemungkinan dia selalu buat benda yang dia sangka kat pasangan die tuu, contoh kalau keluar mesti nak flirt2...sebab ape die tuu?? sebab dia pun buat...


pakai pun kena sekat? kenapa?? sebab mata dia tengok pompuan pakai baju kurung pun dah tak tahan kottt...hahahah kan kan??? poyo ok


kesian lah kat awek/pasangan/bini/tunang....sebab ape?? mesti belakang kau dia rasa bebas tanpa pengetahuan pasangan die..ini tak baik ok...


so terimalah pasangan anda seadanya...social life dia kau kena terima..jangan samakan dengan diri kita..yang penting itu dalam hati lah orang cakap kan...buat apa kau nak risau kan..haiyaaaa,,,



so uolss luar sana jangan buat macamni ok kat pasangan..ini berdasarkan apa yang eza tengok sekarang nii..bukan apa nak cakap kita ni perfect tapi fikir lah..bukak otak tu sikit...kau halang tu bukan tanda sayang,


so masing2 berubahlah, yang lelaki jangan ego sangat, yang pompuan, dah tahu kau ade hubungan pandai lah jaga hati pasangan korangggg..aiyoooo!

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini