Jul 6, 2012

bilik baru

bertemu kita weekend kembali..rasa macam baru je post last week kan? so amacam? best takk weekend ni? eza rasa sangat cepat berlalu..mklum lah sekolah pun banyak program dan kerja..

eza baru pindah bilik baru, new environment again tapi seronok..pindah memang penat tak hengat lah..naik patah pinggang..anyway puas hati sebab dah berkemas..so ada 4 orang je dalam bilik HEM..alhamdulillah terasa seronok pulak dah bekerja satu team nii..at least dapat pengalaman..seronok..

so ini adalah members Unit Disiplin kami
-Tn Hj Ismail (GPK HEM)
-Pn Manja (GPK Petang)
-En Saleh (guru disiplin garang)
-Cikgu Yati (guru disiplin ayu)
-Cikgu Zila (guru disiplin comel lote, hot mummy)
-Cikgu Afiqah (guru disiplin, kembar saye)
 dan tidak lupa jugak Pakcik Osman yang merupakan CC kat opis kami, selalu tolong pototstat n buat surat..

Itu lah serba sikit pasal bilik baru kami..bekerja dikalangan bos-bos memang nyata berbeza..so sesiapa yang merungut itu ini anda jangan bajet terer sebab itu baru sikit..


No comments: