Jul 1, 2012

grr..

hello..nak update sedikit pasal weekend ni :))


khamis,
balik sekolah terus pegi merempit dengan en wed..minum teh sarbat..nice actually..teh hali gitu..kawasan agak terpencil gerai kecik je..memang style gilaaa! minum-minum dan tiba2 encik sepul datang minum..memang port doang lah katekan..so happening berborak bagai macam dekat starbucks gamaknyaa..star kott lepak sini :) and i love this so much..memang rare susah nak jumpa..

sebelah malam pulak konon nak keluar dating tetapi...encik wed tertido..ez merajuk habis habisan sebab eza dah siap...mana tak marahnyee..kite dah siap dan beria nak keluar die pulak tertidoo..huwaaaa!

at last, 10.30..en wed datang..malu je mate bengkak..saye menangis macam budak kecik kena tinggal tak dapat ikut..haaa macamtu sekali..malu-malu :P

memang bengkak habis lah hati sebab eza memang jenis pegang pada kata-kata..degil..ha macamtulah..malamtu kena pujuk..kejap je punn..wekkkk...en wed, saye sayang awak! hehehe

jumaat,
petang tu kami ke jusco..beli hadiah kawen mel..hahaa..pastu eh japp..terbalik la cite nii...ahh pening..k bye..


sabtu..
eza jenjalan pegi pavillion dan midvalley..best gila shopping and ade benda eza beli..memang awesome! so just wait eza akan publish..so happyy :)))

No comments: