Jul 29, 2012

home sweet home :)

woohooo heloo guys...

amacam persiapan raya korang semua? eza ala kadar je..biasa-biasa..kuih muih insyallah buat...seronok..lagu raya pun dah berkumandang...uwaaa...


eh apa motif letak gambar nii?? rumah?? yes..this is rumah...alhamdulillah dikurniakan kurniaan rezeki ALLAH yang tak terhingga sempena bulan ramadhan ni...our home is here! yep!

rumah baru for newlyweds..alhamdulillah...this is our home..we have decide to buy house and alhamdullillah..dapat duduk rumah baru :))


perancangan bertukar masih sama, cuma kami membeli sebuah rumah sebagai asset dan akan disewakan...tak jauh pun dari rumah family saya :)) so senang kalau eza dekat putrajaya, mak ayah boleh tolong tengokkan rumah...


alhamdulillah, alhamdulillah...so jemput nanti masa wedding eza korang pun boleh melawat rumah eza sekali ye :)) insyallah bila balik melaka sekali sekala boleh lah duduk rumah sendiri :))


sedang duduk berbincang nak pergi honeymoon....
"awak, nak honeymoon kat mana eh eh?? tanya eza kat wed..
"sayang, kita honeymoon kat rumah putrajaya tauu, tolong deco2 rumah" kata wed selamba..
"aahla kan, lagi best...permulaan hidup baru" happy!

kami merancang, Allah tentukan...rumah kat putrajaya bulan 10 dah boleh masuk barang..tapi takpe, eza kan cuti hujung tahun lame gile kot, so jadi surirumah sepenuh masa je lah...best...

rumah baru kami kat melaka eza suruh mak and ayah inchargekan...paling kurang perabut menimbun rumah mak, masuk sikit rumah kami...horraaayyyy!!



rumah di Putrajaya berupa kuarters, rumah di Melaka hakmilik sendiri :)))


4 comments:

Anonymous said...

sac longchamp evrqtg cbpxqx sac longchamp robtho eoizfw longchamp dzsblp http://www.2013tiffanyjewelry.com
sac louis vuitton pas cher brfjgo louis vuitton qjxvec louis vuitton anowbw http://www.thomassabooutlet2013.co.uk

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini