Aug 12, 2012

happy

alhamdulillah...semua dah settle..

rumah boleh masuk after raya, seronoknya...and dalam master bedroom siap dengan york cooling king gitu..okay so happy :)))



semua persedian dah tersedia...rumah baru, baju baru, kasut baru dan handphone baru...alhamdulillah rezeki lebih tahun ni adik2 dapat sekali beraya dengan handphone baru...maklum..last year as bachelor kan so mari kita berkhidmat untuk keluarga kita dahulu..berkat doa mak ayah dan adik beradik eza mampu ada yang sekarang ni :)


misal kata eza dapat transfer putrajaya, rumah baru kat melaka eza akan sewakan..mak and ayah lah jadi tauke hehehe, eza sangat tak sabar...dedua rumah best..kat putrajaya dan melaka...excited jugak nak balik rumah putrajaya yang sedia je nak tunggu pengantin baru masuk...hehehe....

so untuk kelengkapan rumah, eza mula dengan serba sedikit dan kebetulan rumah melaka settel sebab perabot mak yang padat akan masuk kat rumah baru eza...terima kasih makkk :))) so eza just fikir nak completekan kelengkapan rumah kat putrajaya je...bestnye,,


alhamdulillah dikurniakan bakal suami yang sangat well-planned untuk masa depan, berbeza dengan eza yang suka ambil ringan..terimakasih sayang kerana sokongan dan kita bakal berkongsi hidup dan perancangan sangat perlu :))

amin ya ALLAH...

so lepas raya akan work on my kerja kahwin iaitu oder kad kahwin, fitting baju kahwin dan nikah...masak2 dan dapur semua mak ayah siapkan..legaaaa...so tunggu tau eza upload gambar rumah baru eza tuuu :)))



hp ape baru tu??


samsung galaxy S3 je...memang superb! kalau nak tengok preview die memang awesome :)))))