Feb 24, 2013

gembira. syukur.

hai semua. assalamualaikum :)


harini suami balik, macam biasa bila balik adalah hari special saya. even busy mcmana pun, penat mcamana pun husband comes first.

im quite emotional lately, entah kenapa. mugkin kah? err..

dikurniakan seorang suami yang penyayang dan bertanggungjawab adalah suatu kurniaan yang tidak ternilai. suami yang sangat alert terhadap perubahan emosi isteri yang tidak menentu kekadang agak memeningkan suami.

oh suami saye? ok memang best. memang romantik habis. balik penat2 melayan karenah bini mcm budak kecik. yelah. perhatian tu penting. haha. kelakar pon ada. kami masih lagi mengenal peribadi masing-masing. alhamdulillah. percintaan selepas kahwin sangat indah. percaya lah.

thank you suami yang sudi melayan karenah isteri anda sebab anda semua memang awesome habiss. having time together memang sangat penting. kami memang sentiasa praktikkan. sesibuk mana pun kita, masa bersama, lepak, dan sebagainya sangat penting.

dan anda semua nak tahu, kami masih lagi keanak-anakan. comelsss. sementara masih berdua kami betul2 nikmati alam percintaan bersama. hoyeah.


tq for reading this guys. im just sharing what im having, feeling.


love and always love your husband. my jannah.

rabu kasim abdul aziz,

lots of love from your wife,

nurul ezzah roslan

wife, teacher, daughter and :)

2013 first entry

hello assalamualaikum semua. hampir 3 bulan tak update belog semua. anyway eza masih aktif di twitter dan instagram dan sesekali di facebook. almaklum lah busy. hehe.

my life getting better and my husband complete me. yes. he complete me totally eventhough we are not always have same hobby and favourite.

sekejap sahaja dah tiga bulan dan eza sangat bersyukur atas kurniaan Allah. alhamdulillah im ready to the next phase :) doakan yang terbaik untuk eza dan suami.

alhamdulillah, im having my own home, sweet home for me and suami dan bakal anak kelak. so now seronok mengerjakan rumah sendiri as surirumah sejati giteww. suami pun selalu balik memandangkan putrajaya n melaka tak berapa nak jauh. so alhamdulillah.

tak sabar nak balik putrajaya, my second home. suami duduk quarters kat presint 16. im happy ada dua rumah. dedua suka. sedua ada kelebihan. seronok. hopefully semuanya kekal bahagia aman damai.

dah jadi isteri ni memang lain. so far lain contohnya, balik kerja kalau suami ada, tetapi memang suami ada lah selalu. having dinner together. solat jemaah. semua kami buat altogether sementara belum ada baby. baby will coming soon. insyallah dengan izin ALLAH, semua rezeki tangan Allah.

ok guys nanti free eza sambung cerita lagi ye :)