Feb 24, 2013

2013 first entry

hello assalamualaikum semua. hampir 3 bulan tak update belog semua. anyway eza masih aktif di twitter dan instagram dan sesekali di facebook. almaklum lah busy. hehe.

my life getting better and my husband complete me. yes. he complete me totally eventhough we are not always have same hobby and favourite.

sekejap sahaja dah tiga bulan dan eza sangat bersyukur atas kurniaan Allah. alhamdulillah im ready to the next phase :) doakan yang terbaik untuk eza dan suami.

alhamdulillah, im having my own home, sweet home for me and suami dan bakal anak kelak. so now seronok mengerjakan rumah sendiri as surirumah sejati giteww. suami pun selalu balik memandangkan putrajaya n melaka tak berapa nak jauh. so alhamdulillah.

tak sabar nak balik putrajaya, my second home. suami duduk quarters kat presint 16. im happy ada dua rumah. dedua suka. sedua ada kelebihan. seronok. hopefully semuanya kekal bahagia aman damai.

dah jadi isteri ni memang lain. so far lain contohnya, balik kerja kalau suami ada, tetapi memang suami ada lah selalu. having dinner together. solat jemaah. semua kami buat altogether sementara belum ada baby. baby will coming soon. insyallah dengan izin ALLAH, semua rezeki tangan Allah.

ok guys nanti free eza sambung cerita lagi ye :)




2 comments:

NinaAz said...

Semoga cepat2 kita dapay baby eh. Hihi. ♥

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini