Feb 24, 2013

gembira. syukur.

hai semua. assalamualaikum :)


harini suami balik, macam biasa bila balik adalah hari special saya. even busy mcmana pun, penat mcamana pun husband comes first.

im quite emotional lately, entah kenapa. mugkin kah? err..

dikurniakan seorang suami yang penyayang dan bertanggungjawab adalah suatu kurniaan yang tidak ternilai. suami yang sangat alert terhadap perubahan emosi isteri yang tidak menentu kekadang agak memeningkan suami.

oh suami saye? ok memang best. memang romantik habis. balik penat2 melayan karenah bini mcm budak kecik. yelah. perhatian tu penting. haha. kelakar pon ada. kami masih lagi mengenal peribadi masing-masing. alhamdulillah. percintaan selepas kahwin sangat indah. percaya lah.

thank you suami yang sudi melayan karenah isteri anda sebab anda semua memang awesome habiss. having time together memang sangat penting. kami memang sentiasa praktikkan. sesibuk mana pun kita, masa bersama, lepak, dan sebagainya sangat penting.

dan anda semua nak tahu, kami masih lagi keanak-anakan. comelsss. sementara masih berdua kami betul2 nikmati alam percintaan bersama. hoyeah.


tq for reading this guys. im just sharing what im having, feeling.


love and always love your husband. my jannah.

rabu kasim abdul aziz,

lots of love from your wife,

nurul ezzah roslan

wife, teacher, daughter and :)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini