Mar 18, 2013

ENTRY LARUT MALAM

salam guys, sesambil golek2 atas katil tunggu mata terpejam saja nak update entry. berhabuk dah belog eza ni. kan kan kan..sambil tu melayan lagu arab..amr diab terngiang2 gitew. mood nak romantik kan..

sementara nak kejut husband bangun pukul10 jap lagi, maklum husband jauh nun sana..saya lah pengejut setia dan die pn pengejut setia saya..

duduk dendiam sensorang sambil membelek2 status fb rakan-rakan. alhamdulillah tersenyum dengan perkhabaran gembira mereka semua..semoga sentiasa dilimpahi kurniaan rezeki allah..insyallah..

suami adalah pendengar setia,
suami pun penyejuk hati kita,
suami pun jugak penguat semangat kita,
mana kita berada, apa yang kita rasa, dialah yang yang pertama dirujuk dan akan membantu sebaikboleh..
itulah sebabnya wanita perlukan lelaki dan lelaki perlukan wanita..

alhamdulillah sejauh ini cinta kami..diharapkan kekal hingga ke jannah..insyallah..


suamiku yang kurindui dan kucintai selalu, kaulah penyejuk jiwaku jikala ku kesedihan, kau penguat semagatku jikala aku berputus atas. terima kasih atas limpahan kasih sayang yang kau berikan padaku..akan ku jaga hingga akhir hayatku..sobsobsob (sedihh pulak)

disaat kita menginginkan sesuatu, masih belum tercapai, mungkin semua yang terjadi ada hikmahnya, dan allah jugak telah merancang sebaik2 nya untuk setiap manusia dan kita seharusnya berusaha untuk mendapatkannya..amin..jazakallah hu khairan kasira..

lots of love, my baby, my hubby :)

No comments: