Mar 7, 2013

kejohanan memanah MSS Negeri Melaka

hello assalamualaikum semua...sementara tunggu keputusan ni eza saje2 update belog.

takde banyak nak cerita cuma sangat busy lately dan semua benda kena buat dengan cepat. anyway sabar jelah. this week memang full. kertas exam pun tak sempat tanda. haihh. ok sabar. mesti siap punya. students kena sabar sikit lah.


hopefully semua dipermudahkan. ya allah jauhkan kami suami isteri hasad dengki dan khianat. panjangkanlah jodoh kami. kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah amin ya rabbal alamin..doa yang tak putus ku pinta..


daa....

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini